Overzicht actueel

Hieronder vindt je het laatste nieuws over onze activiteiten, acties en mijlpalen van onze organisatie.

niet van toepassing


Crossfit for charity

Op 29 oktober j.l. hadden de leden van CrossFit Nuldertien hun jaarlijkse Crossfit for Charity day. Een jaarlijks evenement waarbij de leden zich laten sponsoren voor een goed doel en dit jaar was dat goede doel St. Leergeld Tilburg.

Dames- en Herendispuut roeiden voor Leergeld

Damesdispuut Keiretsu en Herendispuut Fabras hebben op 19 mei de Elfstedentocht geroeid en het geld dat ze daarmee hebben opgehaald geschonken aan St. Leergeld Tilburg. Mooie prestatie en een mooie opbrengst voor Leergeld van € 851,00 !

Donatie van 12 laptops door Transvorm

Transvorm een regionaal samenwerkingsverband van werkgevers in zorg en welzijn in Noord Brabant, heeft een donatie gedaan aan Stichting Leergeld van 12 laptops!

Ondertekeningsmoment "Aanpak Midden-Brabant maakt het duidelijk" en actiedag basisvaardigheden

Hoe ziet een organisatie eruit die zich verbindt aan de Aanpak Midden-Brabant maakt het duidelijk? Communiceren in duidelijke taal en het herkennen van de doelgroep vormen de basis. Hierbij wordt verwacht dat bijvoorbeeld klanten of medewerkers doorverwezen worden naar het Taalhuis. Stichting Leergeld maakt het duidelijk! Samen begrijpen we elkaar.

Opbrengst collecte kruikenviering overhandigd aan Stichting Leergeld

Traditiegewijs wordt er op carnavalsmaandag tijdens de Kruikenviering gecollecteerd voor een goed doel. Afgelopen seizoen is er geld opgehaald voor Stichting Leergeld. Vorige week hebben Niels van Stappershoef en Paul Sparidans namens de Carnavalsstichting Tilburg de cheque overhandigd aan Riet van de Camp van Stichting Leergeld.

Heel veel dank aan PEEK PLUS!

Al onze klanten hebben in de maand Mei lege flessen en lege kratten bier ingeleverd en het statiegeldbonnetje gedoneerd aan Stichting leergeld Tilburg.

GEWELDIG en FANTASTISCH wat deze jongeren van Serve the City, Serve the Kids en Serve the Homeless voor Leergeld Tilburg hebben gedaan!

Op dinsdag 11 mei was het zo ver: we konden eindelijk de vele gevulde rugzakjes overhandigen aan Stichting Leergeld Tilburg.

Sponsorloop basisschool Pendula voor Stichting Leergeld Tilburg groot SUCCES!

De leerlingen van groep 3 t/m 8 hebben woensdagochtend rondjes om en door de school gelopen om geld in te zamelen voor Stichting Leergeld Tilburg.

Donatie kerstactie 2018 door studenten Helicon Tilburg

Wij zijn studenten van Helicon MBO Tilburg en hebben geld opgehaald voor Stichting Leergeld in Tilburg.

BANK15 | business to make a difference

Hartelijk dank aan Bank15 die voor Leergeld het Eindejaarsuitje heeft georganiseerd.

Sweetheartactie 2018

Marsja van Dongen bedrijfsleider van proWIN KEA uit aan stichting Leergeld Tilburg met het hart op de goede plaats. Ook nu is het direct verkoop bedrijf proWIN door gegaan met de traditie om zich in te zetten op sociaal vlak, vooral voor noodlijdende kinderen

Wat was het leuk in de Efteling!!

Wij willen de Efteling ontzettend bedanken dat zij 10 kaarten beschikbaar hebben gesteld zodat 10 vrijwilligers van Stichting Leergeld Tilburg een dag naar de Efteling konden.

Improvisatie theater? Absolute aanrader!

Joost weet heel snel ingangen te vinden bij de groep vrijwilligers, iedereen wordt uitgenodigd om MEE TE DOEN, buiten de eigen comfortzone te gaan en dat geeft een geweldige groepsdynamiek.