Overzicht actueel

Hieronder vindt je het laatste nieuws over onze activiteiten, acties en mijlpalen van onze organisatie.

niet van toepassing


Vacature Coördinator / Teamleider

Lijkt het jou wel wat om een belangrijke rol te spelen bij het organiseren dat jaarlijks zo’n 5.000 kinderen in Tilburg kunnen meedoen met sport, spel en vrijetijdsbesteding? Lees dan verder onze vacature voor Coördinator / Teamleider.

Opbrengst collecte kruikenviering overhandigd aan Stichting Leergeld

Traditiegewijs wordt er op carnavalsmaandag tijdens de Kruikenviering gecollecteerd voor een goed doel. Afgelopen seizoen is er geld opgehaald voor Stichting Leergeld. Vorige week hebben Niels van Stappershoef en Paul Sparidans namens de Carnavalsstichting Tilburg de cheque overhandigd aan Riet van de Camp van Stichting Leergeld.

Heel veel dank aan PEEK PLUS!

Al onze klanten hebben in de maand Mei lege flessen en lege kratten bier ingeleverd en het statiegeldbonnetje gedoneerd aan Stichting leergeld Tilburg.

GEWELDIG en FANTASTISCH wat deze jongeren van Serve the City, Serve the Kids en Serve the Homeless voor Leergeld Tilburg hebben gedaan!

Op dinsdag 11 mei was het zo ver: we konden eindelijk de vele gevulde rugzakjes overhandigen aan Stichting Leergeld Tilburg.

Sponsorloop basisschool Pendula voor Stichting Leergeld Tilburg groot SUCCES!

De leerlingen van groep 3 t/m 8 hebben woensdagochtend rondjes om en door de school gelopen om geld in te zamelen voor Stichting Leergeld Tilburg.

Donatie kerstactie 2018 door studenten Helicon Tilburg

Wij zijn studenten van Helicon MBO Tilburg en hebben geld opgehaald voor Stichting Leergeld in Tilburg.

BANK15 | business to make a difference

Hartelijk dank aan Bank15 die voor Leergeld het Eindejaarsuitje heeft georganiseerd.

Sweetheartactie 2018

Marsja van Dongen bedrijfsleider van proWIN KEA uit aan stichting Leergeld Tilburg met het hart op de goede plaats. Ook nu is het direct verkoop bedrijf proWIN door gegaan met de traditie om zich in te zetten op sociaal vlak, vooral voor noodlijdende kinderen

Wat was het leuk in de Efteling!!

Wij willen de Efteling ontzettend bedanken dat zij 10 kaarten beschikbaar hebben gesteld zodat 10 vrijwilligers van Stichting Leergeld Tilburg een dag naar de Efteling konden.

Improvisatie theater? Absolute aanrader!

Joost weet heel snel ingangen te vinden bij de groep vrijwilligers, iedereen wordt uitgenodigd om MEE TE DOEN, buiten de eigen comfortzone te gaan en dat geeft een geweldige groepsdynamiek.