Sweetheartactie 2018

niet van toepassing

Marsja van Dongen bedrijfsleider van proWIN KEA uit aan stichting Leergeld Tilburg met het hart op de goede plaats. Ook nu is het direct verkoop bedrijf proWIN door gegaan met de traditie om zich in te zetten op sociaal vlak, vooral voor noodlijdende kinderen.

Er werd door proWIN International een grootschalige actie opgezet en consulenten werden uitgedaagd. Voor elke 250 verkochte SWEETHEART (hartvormig schoonmaak doekje), kon er € 1000,- gewonnen worden voor een zelf te bepalen goed doel. proWIN KEA een team consulenten, teamleiders en bedrijfsleidingen door heel Nederland dat via thuisdemonstraties duurzame milieuvriendelijke schoonmaakproducten, wellnessartikelen en huisdierbenodigheden verkoopt, koos landelijk voor hun hoofddoel stichting Leergeld. Er zijn van de 99 stichtingen Leergeld 12 stichtingen in Nederland die allen € 1000,- krijgen waarvan in Brabant zelfs 6 namelijk; Heusden, Loon op Zand, Den Bosch, Woudrichem, Noord-West Brabant en Tilburg.

Bedrijfsleider Marsja van Dongen koos met haar team voor de lokale stichting leergeld Tilburg Stichting Leergeld heeft als missie om te voorkomen dat kinderen uit gezinnen met minimale financiële middelen sociaal buitengesloten worden. Het motto van Stichting Leergeld is “Alle kinderen mogen meedoen, want nu meedoen is straks meetellen.” Kijk eens op www.stichtingleergeld.nl
Elke Stichting Leergeld kan met € 1000,- bijvoorbeeld 28 kinderen een kans geven om mee op schoolreisje te gaan, of …. kinderen een tractiedoos meegeven naar school als ze jarig zijn.

Naast stichting Leergeld heeft team proWIN KEA ook nog extra gewerkt voor zorgboerderij Stichting de Locatie in Vlijmen. Afgelopen februari is daar brand uitgebroken in de “huiskamer” van de bewoners. Een schok voor alle kinderen en jeugd, dat was het hart van de zorgboerderij. Na het horen van dit nieuws zijn er door het proWIN KEA team nog eens 250 SWEETHEARTS extra verkocht om ook daar nog een bijdrage van € 1000,- aan te kunnen geven voor de wederopbouw. (Zie www.delocatie.nl)

Het gehele team van Marsja van Dongen van team proWIN KEA heeft op een indrukwekkende wijze laten zien hoezeer zij zich ingezet hebben voor hun hartenzaak. De inzet geeft ook meerwaarde aan het van oorsprong Duitse direct verkoop bedrijf proWIN. Want sociale inzet is het belangrijkste kenmerk van een functionerende solidariteitsgemeenschap. proWIN en de consulenten zijn het beste bewijs dat helpen goed voelt, zowel voor de ontvanger als voor hen. Want wat is er fijner dan samen het leven van kinderen en jongeren een beetje beter maken en hun situatie te verlichten?

proWIN zet zich in voor kinderen: gisteren – vandaag – en ook morgen!
Voor verdere informatie kijk ook eens op www.prowin-kea.nl